ETUSIVU
          HISTORIAA
TAPAHTUMIA
JÄSENYYS
        UUTISIA
                YHTEYSTIEDOTKlikkaa isommaksi

Vuoden 2015 Hevosystävä


Ghita Nyman ansaitsi itselleen joka vuonna jaettavan Vuoden Hevosystävä tittelin. Raumalla friisiläisruuna Graafin kanssa ihmisiä ilahduttanut Ghita Nyman on ideoinut ja suunnitellut Rauman Hevosystävien maskottikeppari Pitsin. Pitsin toteutuksen hoiti puolestaan ValmennusMajakka. Ghita on myös toteuttanut Rauman Hevosystäville monia diplomeita sekä kunniakirjoja ja mainoksia erinäisiin kepparitapahtumiin.

Se mitä Ghita on tuonut raumalaisille on ihanaa vanhan ajan henkeä ja hyvää mieltä käydessään kyyditsemässä ihmisiä upealla valjakollaan. Juhlakyyditys G&G nimisen kyydityspalvelun omistava Ghita kyyditsee ihmisiä niin äitien- kuin isänpäivinä, syntymäpäivinä, häissä ja muissa tilaisuuksissa. Joulun alla hän kävi kyyditsemässä Vanhan Rauman torilla Joulupukkia jonka jälkeen halukkaat saivat päästä kokeilemaan miltä ennen vanhaan tuntui matkustaa Vanhan Rauman kaduilla.

Melkein voisin myös sanoa, että tuon kaiken edellämainitun takana (Pitsin suunnittelun ja valjakkokyytien) on Ghitan oma kohta 6-vuotiaaksi kääntyvä friisiläisruuna Graaf T. eli tutummin Graaf. Graaf (jaarli) kerää ylväällä ulkomuodollaan ihmisten katseet ja se jos kuka tykkää olla huomion keskipisteenä. Hyvin ihmisrakas ja hellyyttävä ruuna on kotoisin Hollannista josta Ghita osti sen kolmevuotiaana.

Lue Raumalaisen juttu 06.02.2016 lehdestä sivulta 10.

Vuoden 2014 Hevosystävä

Jenni Salomaa-Ravi valittiin vuoden 2014 Hevosystäväksi. Hän on erikoistunut luonto- ja eläinavusteisiin menetelmiin osana terveys-, sosiaali- ja kasvatusalojen ammattilaispalveluja. Näitä palveluita Jenni Salomaa-Ravi tarjoaa Voiluodon Terapiahevosissa. Tällä tittelillä haluamme kiittää Jenniä hänen tähän astisesta urastaan.

Vuoden 2013 Hevosystävä

Kunto Salosen ja Hermanni-suomenhevosen hieno yhteistyö kertoo ystävyydestä ja toinen toisensa kunnioittamisesta. Vahvuudestaan ja suuruudestaan huolimatta hevonen on äärettömän herkkä ja haavoittuva olento. Sen ystävyys perustuu rehellisyyteen ja täydelliseen luottamukseen, sanoo Riitta Säteri Rauman Hevosystävät -yhdistyksestä. Katso video ja lue juttu vuoden hevosystävistä!

Vuoden 2012 Hevosystävä

Leila Takala. Rauman Hevosystävien mukaan yhdistykset tarvitsevat vapaaehtoisia, aktiivisia, asiaan sitoutuneita toimihenkilöitä ja Leila Takala on sellainen. Hän on toiminut aktiivisesti niin Rauman Ratsastajien hallituksessa, Rauman Hevosystävät ry:n avustajana muiden muassa eri tehtävissä CUP-kisoissa. Nyt hän on Dressage Ridersin hallituksen sihteeri. Lue juttu Raumalaisesta.ÄLÄ POISTA TÄTÄ TEKSTIÄ

WEBDESIGN © VALOKUVAUS TUULIA N 2015
© RAUMAN HEVOSYSTÄVÄT 2015